Wat ben ik blij dat ik geen beroep heb! 
 
Het is je vast al opgevallen dat ik veel verschillende dingen doe. Mijn aanbod lijkt weinig cohesie te hebben, maar toch is er een rode draad: mijn liefde voor verhalen. 


 
Ademwerk is de snelste manier om erachter te komen welk verhaal we onszelf vertellen en wat daarvan wel of niet voor ons werkt. Bij copywriting vertaal ik de verhalen van mooie organisaties naar hun lievelingsklant en als artiest vertel ik de verhalen die ik belangrijk vind. 
 
Verhalen 
Bepalen 
De manier waarop we naar iets kijken 

 


 
Waarom INDENAAMVAN? 
De naam INDENAAMVAN ontstond ooit doordat ik mijn gedichten wilde delen, zonder dat het om mij zou draaien. Ik wilde dat de boodschap leidend was en dat wil ik nog steeds. Daarvoor bedacht ik dit pseudoniem, want wanneer ik schreef over een thema zoals ‘hoop’, dan was dit INDENAAMVAN hoop. De hoofdletters hebben een minder diepgaand verhaal, die vind ik gewoon mooi. Ook belangrijk. 
 
Ik ben me er natuurlijk van bewust dat ik de boodschap en mijzelf niet helemaal los kan koppelen en dat zou ik ook niet willen. De verbinding die ik met onderwerpen, verhalen en mensen heb, maken mijn werk juist zo mooi. 


Mijn levensmotto is daarom ook:

Je kan de wereld niet veranderen
maar wel de wereld van een aantal anderen
-INDENAAMVAN