Ben je op zoek naar een spoken word performance of naar een toffe spoken word workshop? Het kan allebei!

Spoken word performance. 

 
 
 Wil je jouw campagne, bedrijfsdag, festival of een ander event een unieke invulling geven? Dan is spoken word een bijzondere manier om dit te doen. Spoken word is (gelukkig) een groeiende kunstvorm in Nederland en dat is niet voor niets. Een spoken word is een relevante kunstvorm, omdat het een actuele boodschap heeft.
 
Ik heb mijn eigen werk, maar ik kan ook een samenvatting van jouw event in spoken word vorm maken of iets anders op maat. Zo past het altijd bij jouw wens en heb je echt iets unieks in handen.


Spoken word op jullie bruiloft.


Sinds dit jaar verzorg ik ook de mooie woorden op bruiloften, zodat jullie alleen nog maar het mooiste woord 'ja' hoeven te zeggen.

Vooraf zullen we bij een persoonlijke kennismaking jullie mooie liefdesverhaal bespreken. Deze zal ik met liefde vertalen naar jullie persoonlijke spoken word.

Op de dag zelf zal ik deze performen waarna jullie ook een fysiek exemplaar van de tekst ontvangen.

Is dit wat voor jullie?


Spoken word workshop

Elk mens zit vol met mooie verhalen, maar niet iedereen weet dit altijd te verwoorden. Spoken word is een hele mooie uitkomst, want door de poëtische basis zijn er veel manieren om jouw verhaal te delen. 

Bij mijn spoken word workshops, werken we met de twee kanten van spoken word: schrijven en performen. Na een aantal opdrachten hebben de deelnemers hun eigen unieke tekst liggen, maar hoe word een leesbare tekst een spoken word? In de performance gaan we aan de slag met deze vraag en verbaast iedereen zichzelf met een sterk staaltje spreken.

Het is altijd erg bijzonder om te horen en zien wat mensen te vertellen hebben. Je eigen emoties en gedachten kunnen verwoorden is een mooie ontwikkeling voor zowel jezelf als voor de ander. En daarbij is het natuurlijk ook enorm leuk!

Deze workshop werkt voor jongeren, volwassenen, op werk of buiten school. Ben je benieuwd of dit wat voor jou is? Stuur me een bericht en ik reageer binnen twee werkdagen. 

Zien hoe een performance van mij eruitziet?

Ik had de eer om bij het bijzondere congres van Atria en Rutgers te spreken over het onderwerp 'veilig jezelf zijn'. Hier trad ik op met twee spoken word teksten en begonnen het publiek en ik met een ademoefening.  (scroll naar 01:05:00 voor mijn optreden).

Ga ik in de naam van jou aan de slag?

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.